dimarts, 5 de maig del 2020

PROPOSTA DIMARTS 5 DE MAIG:

BOOOON DIA cors bonics!
Quants de dies sense propostes! Espero que hagueu gaudit d’aquest cap de setmana llarg, amb alguna sortida al carrer i aquest bon temps 😊

Bé, tornem amb les activitats, i avui vull que vos prepareu per a ser uns i unes súper veterinaris i veterinàries! Si si, poseu-vos les bates i endavant! Teniu una labor molt important!

La proposta consisteix en posar-nos en el paper de curar a un animal de casa (pot ser la vostra mascota real o un peluix de qualsevol aniimal) d’alguna malaltia simbòlica, com si la vostra casa fos una vertadera consulta veterinària. 
Hem de descobrir què li passa a la nostra mascota. 
Equipeu-vos com uns i unes professionals i analitzeu quin problema de salut té. 
Podeu mesurar simbòlicament la temperatura, posar alguna vacuna, mirar les orelles, el pit, les potes, la cua, etc. ¿QUÈ LI PASA?



Ha de sortir de la vostra consulta de veterinari/veterinària amb un diagnòstic i amb les indicacions per estar sà. Així que esforceu-vos molt en curar-los.
La consulta és molt important, però com a tots els veterinaris, haureu d’omplir un full de visita amb totes les dades del vostre animal. A continuació teniu la plantilla:


Endavant corets guapos i guapes! envieu-me fotos de les vostres consultes! 
PETONETS, VOS ESTIMO!
💚💙❤️💜💛💗




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada