dilluns, 25 de maig del 2020

PROPOSTA DILLUNS 25 DE MAIG:


Bon dia preciositats!
Com ha anat el cap de setmana? Com vos ho heu passat? Espero que molt bé! Ja comença la nova normalitat, i amb ella, les visites als nostres familiars, amics i amigues… Cada vegada estem més a prop de reprendre el que teníem, amb molta cura, tot i que no ens veurem a l’escola fins Setembre, al curs que bé.
 Ho estem aconseguint! ÀNIMS!
💚❤️💙💜💛💗

Estic segura que heu vist quants d’arbres han crescut amb les seves fulles verdes i flors precioses al carrer… Miris on miris es veu la natura florida.

Doncs bé, l’activitat d’avui té a veure amb els colors de la primavera, com l’activitat que vàrem fer fa dues setmanes i amb l’art.

Necessitarem :
-Canyetes o rotllets
-Pintura de diferents colors
-Aigua
-Potets on posar la pintura amb l'aigua
-Folis

L’activitat consisteix en fer un dibuix de la primavera posant una mica de pintura diluïda amb aigua a diferents pots o platets, posar una mica d’aquesta pintura al foli on vulguem fer la nostra obra d’art i amb la canyeta bufar direccionant la pintura a un lloc o a un altre segons bufem i segons ens agradi (Podeu enganxar varis folis per fer el dibuix més gran i que experimentin més si volen). 
Podeu dibuixar arbres, flors, etc. I barrejar tots els colors que tingueu a casa al vostre gust. Quan estigui seca la pintura, també podeu dibuixar a sobre amb retoladors... Si vos sentiu creatius! 
Jo a continuació vos adjunto un parell d’exemples d’activitats similar a aquesta, però cadascú que faci la seva creació com més l’agradi 😊



Espero veure els vostres quadres de la primavera. Envieu-me les vostres fotos.

PETOOOOONS GUAPOS I GUAPES! VOS ESTIMO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada