dilluns, 18 de maig del 2020

PROPOSTA DILLUNS 18 DE MAIG

💓💙💚Bon dia Solets del meu cor!💛💜🧡

Com ha anat el cap de setmana? Espero que torneu amb molta força i ànims!

Aquest dilluns tornem a visitar l'ambient d'Avui seré amb una activitat que crec que us agradarà. Una de les propostes que tenen en aquest ambient és el racó de la perruqueria, on els infants poden introduir-se en aquest rol: pentinar, remullar d'aigua el cabell, mirar-se al mirall, conversar amb els seus iguals... 

Primer de tot, heu de mirar aquestes imatges. Veureu que surten homes, dones, nens i nenes de tot el món, i que cadascun d'ells té una aparença diferent. En aquesta etapa de la proposta podeu parlar d'aquestes imatges amb els vostres infants: d'on creu que són, com van pentinats, quin li agrada més, si porten joies o adorns, quina diferència té amb ells/es, quines diferències n'hi ha entre homes i dones...




Japonesos



Amazones

Nadius americans


Africans

Després de parlar una miqueta, us proposo fer una pregunta: "T'agradaria tenir per un dia un pentinat diferent? Quin? Motiu?" Seria molt divertit, no creus? 


Per reflectir aquest nou canvi, aquí us deixo una plantilla la qual podeu fer servir perquè els vostres infants puguin dibuixar-se el patinat que més els hi ha agradat. També podeu fer sevir una foto del vostre infant (si teniu per casa) retallant el seu cabell i dibuixant-se el nou pentinat. Ja sabeu... Cadascú pot agafar l'opció que més s'adeqüi als materials que teniu a casa.



Quan acabeu de crear el vostre nou pentinat, escriviu baix les qualitats que té: cabell negre, arrissat, llarg, trenes... Per poder practicar les lletres. 

Estic ansiosa de veure les vostres produccions! Segur que són molt divertides!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada