dimarts, 31 de març del 2020

PROPOSTA DIMARTS 31 DE MARÇ

Bon dia Dimarts, bonics i boniques!

La feineta d'ahir va anar bé? Veritat que era molt polida?!💖

La proposta d'avui continua parlant sobre els membres de la teva família. Ahir vos vàrem proposar investigar accions i sentiments que feu cada dia però que de vegades amb les presses no ens diem.
 Així que avui vos proposem seguir coneixement més encara als familiars que viuen amb vosaltres. Sabeu de què treballen? Què fan? Quins utensilis fan servir? Com arriben a la seva feina?
Demaneu-los de què treballen o en què han treballat alguna vegada. Per això podeu agafar un foli i escriure el nom de la seva professió amb un dibuix que els representi.

Al mateix temps podeu demanar als infants quines professions coneixen? Després podeu reflexionar de què els agradaria treballar quan siguin grans. Per això, aquí vos deixo un petit vídeo que podeu mirar per inspirar-vos. Es tracta d'un joc, on vos demanen en quina professió es fan determinades accions. Podreu endevinar-ho tot? Endavant! 



Finalment podeu completar el vostre full de les professions amb l'elecció que heu fet. O potser podeu fer un mural si els vostres dibuixos són molt grans! També podeu intentar disfressar-vos de diferents professions i jugar. Els possibilitats són moltes, recordeu també, que podeu fer alguna activitat que jo no he citat. 
M'encanten les converses familiar! I després d'aquestes dues setmanes, els super mestres que teniu al vostre costat es mereixien un aplaudiment molt gran! 

Animeu-vos! 

Esteu fent una gran feina! 👏


Petons infinits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada